top of page
profile pic.png

"We are all meant to shine.

And as we let our own light shine,

we unconsciously give other people

permission to do the same.

As we're liberated from our own fear,

our presence automatically liberates others."

Pesem Marianne Williamson, iz koder je vzet zgornji citat, odlično pojasni kaj je tisto, kar me pri področju osebnega razvoja najbolj navdihuje. V toliko načinih sami sebe onemogočamo, delujemo na podlagi vzorcev iz preteklosti, ki nam ne služijo in se oklepamo prepričanj, ki nas omejujejo. Toda ko končano razumemo sebe, ko najdemo pogum, da spregovorimo s svojim avtentičnim glasom in se otresemo tistega, kar nam ne služi, takrat zasijemo. In to tako močno, da za to opogumimo še koga.

Morda ste že slišali za Gandhijevo znano izjavo 'Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu', ne vem pa koliko ste razmišljali kaj to zares pomeni v praksi.

 

V praksi večinoma si večinoma želimo, da se spremeni nekaj ali nekdo drug (saj veste, vse bi bilo bolje,  "če bi bil on vsaj malce bolj sočuten" ali pa če bi ona "vsaj malo nehala težit" ipd). Žal ne gre tako. Spremembe lahko delamo le pri sebi, njih učinke pa potem vidimo tudi pri drugih.

 

V dobi, ko se navdušujemo nad umetno inteligenco, se jaz osredotočam na tiste stvari, ki nas delajo najbolj človeške. To so kompetence čustvene inteligence, gradnje medosebnih odnosov in obvladovanja samega sebe - kompetence, ki nam jih nič ne more nadomestiti in jih (če to želimo) nadgrajujemo in krepimo celo življenje.

Na svojem področju se redno strokovno izobražujem.
Pri svojem delu uporabljam različne tehnike in orodja za dopolnitev svojih storitev.

icf-member-badge.png

EMCC EIA 
Coach
Practitioner level

Sem akreditirani profesionalni coach in imam s strani Evropske zveze za mentorstvo in coaching podeljeno akreditacijo EMCC Global Individual Accreditation (EIA) Coach Practitioner level.

 

Trenutno stopam po poti pridobivanja še individualne ICF ACC  coaching akreditacije. Sem članica obeh združenj. 

EMCC accreditation - logo - EIA - colour - white background - P_edited.jpg

Organizacijski
coach

EMCC accreditation - logo - EQA - colour - white background - P_edited.jpg

Svojo pot kot profesionalni coach sem pričela z akreditiranim programom Embody Your Coaching Wisdom.

 

Skozi holistično spoznavanje coaching psihologije, sem krepila profesionalne coaching veščine skladno s standardi in kompetencami ICF in EMCC Global.

Certificirani trener za orodje DISC Flow®

Spletna stran_edited.png

DISC Flow je nova generacija preverjenega vedenjskega modela DISC, ki edini na tržišču vključuje tudi temeljno meritev čustvene inteligence.

 

Odlično je za razumevanje medosebnih razlik, doseganje učinkovitejšega sodelovanja in boljše komunikacije.

Certificirani praktik za orodje Genos EI

logo_cut-removebg-preview.png

Genos EI je najcelovitejše in večkrat nagrajeno orodje za razvoj čustvene inteligence na tržišču in edino, ki je bilo oblikovano posebej za uporabo v delovnem okolju.  Z njim lahko ljudem ponudim uvid to kako učinkovito izražajo čustveno inteligenco in jim na zelo otipljiv in praktičen način pomagam to veščin razviti.

Certificirana sem tudi  za izvajanje dveh programov Genos s področja uporabne čustvene inteligence:

  • Vodja kot coach

  • Znanost o dobrem počutju

leader-as-coach-badge-2_edited.png
Genos-Science-of-Wellbeing-Practitioner-Badge_edited.png

Certificirani trener za SDI Results Through Relationships 

download.png

Sem Certificirani trener za uporabo orodja SDI 2.0 podjetja Core Strenghts. SDI je orodje, s katerim lahko ljudem ponudim vpogled v njihove temeljne motive, kako doživljajo konflikt, katere so njihove vrline in s čim lahko sami sebe ovirajo.

 

Orodje pomaga krepiti inteligence v medsebojnih odnosih, graditi zaupanje in tvoriti bolj produktivne odnose.

NLP Praktik

inlpta3-300x246.png

Svet NLP me je opremil s mnogimi miselnimi modeli, da sem lahko spremenila nekoristne vzorce, izzvala zakoreninjena prepričanja in se opolnomočila z izgradnjo miselnosti, ki me podpira, namesto ovira. Pri svojem delu se v večji ali manjši meri poslužujem zakladnice tehnik, ki k temu spodbujajo tudi druge.

Certifikat za zasnovo in izvedbo skupinskih delavnic

1554104342977.jpg

Svoje dolgoletne izkušnje z izvajanjem izkustvenih in interaktivnih delavnic sem pričela na temeljih certificiranega train-the-trainer programa izobraževalnega podjetja People 1st in pridobila "Certificate in Training Design & Delivery".

Dobila sem potrebno temeljno znanje in veščine za kreiranje kvalitetnih učnih programov in izvajanje interaktivnih delavnic.

pexels-andrea-piacquadio-3779751_edited_edited.jpg

Problema ne moremo reševati
z enako miselnostjo,
ki nas je do problema pripeljala. 

Albert Einstein

bottom of page